ARKIVNYHETER

Julenissen kjører Valtra

Jarle Skoglund
2. des. 2011 - 14:12

Det å velge en traktor var lett for Julenissen, i og med at både han og Valtra er fra det høye nord. Julenissen er spesielt fornøyd med at Valtras traktorer fungerer like effektivt i den kalde Lappland som i varmen i Brasil.

Ifølge avtalen vil julenissen vises på en rekke måter i Valtras markedsføringsaktiviteter. Alle traktorer som produseres i løpet av november og desember vil ha et spesielt klistremerke på hytta, samt et julekort vedlagt hvor den nye eieren inviteres til å delta i en konkurranse. Kundene blir bedt om å besøke Valtras nettsted for å dele sine erfaringer med å tilpasse den nye traktoren til sine spesifikke behov. Førstepremien i denne internasjonale konkurransen er et besøk både på Valtras fabrikk i Suolahti, samt hos selveste Julenissen Santa Claus.

The Santa Claus Foundation er en internasjonalt aktiv organisasjon som donerer en del av sine inntektene til veldedighet. Valtra håper å fortsette og utvide samarbeidet med stiftelsen i årene som kommer. Målet er å synliggjøre at Valtra er den eneste offisielle traktoren av Santa Claus over hele verden.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.