MOBIL

Julekalender - Luke 24

I dag kan du delta i trekningen av en Nokia N79.

Marius ValleMarius ValleJournalist
24. des. 2009 - 00:00
Vel kjære leser. Dette er pinlig. En liten feilkommunikasjon innad i Mobili har gjort at vi i forfjamselse har byttet om på to sifre og ved en feil lovet vekk en Nokia N97 mens vi i realiteten har en Nokia N79 å dele ut.

Vi beklager på det sterkeste feilen!

Vi presiserer at alle som har deltatt i gårsdagens luke og dagens luke er med i trekningen av N79 (forutsatt at de har svart rett selvsagt).

Så vi presenterer dagens konkurranse med riktig premie:

Dagens luke skjuler en Nokia N79. Denne telefonen er en smarttelefon med Symbian, utgang for 3,5 mm minijack og støtte for minnekort. Den er altså en skikkelig musikktelefon. Premien er levert av Nokia og har en verdi på rundt 2600 kroner.

Denne telefonen er premien i de siste to kalenderlukene. Dersom du svarte i går kan du også svare i dag. Du får da større mulighet til å vinne denne premien.

Regler:

Du kan kun delta én gang per dag. Svaret må være sendt inn på datoen luken gjelder for. Ansatte i Mobili Media AS eller deres familie kan ikke delta i konkurransen. Vinnerne trekkes ut ved generering av tilfeldige numre. Vinnerne blir kontaktet ukesvis via e-post. Alle vinnerne publiseres på Mobili.no med fornavn, etternavn og poststed hver uke.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.