NETTARKIV

Jobber fortsatt med mobiltilbud

Stig Herbern
Stig Herbern Bilde: Trond Heggelund
Finn Halvorsen
11. sep. 2008 - 19:28

Under et intervju med Teknisk Ukeblad i fjor høst sa den gang administrerende direktør, nå arbeidende styreformann i BaneTele, at en prioritert oppgave var å få på plass et godt mobiltilbud til bedriftens kunder.

Det ble i løpet av i fjor høst også spekulert i om BaneTele ville kjøpe Ventelo. Dette skjedde like før jul ved at Bredbåndsalliansen kjøpte selskapet og la det inn under BaneTele.

Stig Herbern har full kontroll i dette bildet. Han er arbeidende styreformann i BaneTele og Ventelo Holding, samt administrerende direktør i Bredbåndsalliansen.Mangler en brikke

Men i Network Norway har han ikke kontrollen, der er det Ingvild Myhre som er sjef.

Ved overtakelsen av Ventelo var planen at deres mobilkunder skulle sluses over i Network Norways nett. Som den del av denne avtalen skulle Bredbåndsalliansen kjøpe 34 prosent av Network Norway. Denne siste brikken er ennå ikke på plass.

Stig Herbern bekrefter overfor TU at de per i dag ikke eier noen aksjer i Network Norway.

– Men vi jobber videre med utgangspunkt i den inngåtte avtalen med Network Norway for å gjennomføre det vi har kommunisert tidligere. Foreløpig er ikke avtalen gjennomført i sin helhet, men det er ikke dermed sagt at den ikke blir det. Ting tar ofte lengre tid enn man opprinnelig planlegger, sier Herbern.

– Dessuten har vi jo allerede et mobiltilbud til våre kunder gjennom Ventelo som en full virtuell mobiloperatør. Det vi foreløpig ikke har er et eget mobilnett, sier Herbern.

– Og det blir det en endring på i løpet av kort tid?

– Vi får se, er alt Herbern vil si om den saken.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.