ARKIVNYHETER

Jevne anbud på Romerike

Fylkesveg 382 mangler gang/sykkelveg på en strekning på ca. 600 meter. Innen året er omme er det sammenhengende gang/sykkelveg mellom Frogner og Lillestrøm.
Fylkesveg 382 mangler gang/sykkelveg på en strekning på ca. 600 meter. Innen året er omme er det sammenhengende gang/sykkelveg mellom Frogner og Lillestrøm. Bilde: Anders Haakonsen
31. mai 2011 - 23:45

Tre entreprenører deltar i konkurransen. Mestas anbud er på 17,253 millioner kroner. Ubetydelig høyere ligger PEAB med 17,263 mill. Østlandske Vei og Betong vil ha 17,490 mill. for jobben. Prisene ligger litt under Vegvesenets anslag.

To av prosjektene skal gjennomføres i Sørum kommune, det siste i Skedsmo.

Ved Leirsund i Skedsmo like ved grensen mot Sørum skal det legges gang/sykkelveg langs fylkesveg 382 over en strekning på ca. 600 meter. Denne skal være ferdig i løpet av året.

På tettstedet Frogner vest i Sørum kommune skal det settes opp støyskjerm langs Frogneralléen. Denne skal være på plass i januar neste år.

I Hvalskrysset på Frogner møtes fylkesvegene 171 og 259 i et T-kryss. Det skal bygges om til en rundkjøring. Det blir et tidkrevende prosjekt. Grunnen er dårlig og må forbelastes helt til neste vår.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.