ARKIVNYHETER

Jevn kamp om midtrekkverk på E 18

Gjennom Nygårdskrysset som ble ferdig i juni i fjor er E 18 så bred at midtrekkverk kan monteres direkte. Lenger nord må vegen utvides.
Gjennom Nygårdskrysset som ble ferdig i juni i fjor er E 18 så bred at midtrekkverk kan monteres direkte. Lenger nord må vegen utvides. Bilde: Anders Haakonsen
1. feb. 2007 - 10:57

Konkurrenten er Østlandske Vei og Betong fra Oslo, som har gitt et anbud på 13,997 millioner. De laveste prisene ligger omtrent der Vegvesenet hadde regnet med de skulle ligge.

Bortsett fra de to entreprenørene var det bare Mesta som ga pris, men med et anbud på 15,818 millioner kan de bare håpe på at konkurrentene har begått grove regnefeil.

Den aktuelle strekningen går mellom Vinterbru og Nygårdskrysset i Ås kommune. Ca. en kilometer av vegen har bredden på 12,5 meter som kreves for at skal kunne settes opp midtrekkverk. Resten av av vegen skal utvides tosidig. Utvidelsen inngår i entreprisen. Midtrekkverket skal være på plass rundt midten av oktober i år.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.