MOBIL

Jelly Bean rulles ut til Sony Xperia V

Nå kommer Android 4.1.2 til Sonys vanntettet 4G-telefon.

Marius ValleMarius ValleJournalist
5. feb. 2013 - 06:00

Nå oppdateres Sonys vanntette 4G-telefon Xperia V til Android 4.1.2. Dermed får du endelig Jelly Bean til telefonen, som til nå har kjørt på den noe eldre Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. 

Flere nettsteder melder om at oppdateringen er ute i flere land, deriblant Norge. Vi sjekket derfor oppdateringssenteret på telefonen, som ga beskjed om at ingen oppdatering var tilgjengelig. 

Når vi koblet telefonen til PC-en og sjekket om den kunne oppdateres via Sony PC Companion var imidlertid den nye Android 4.1.2-oppdateringen klar til installasjon på vårt eksemplar. 

LES OGSÅ: Test av Sony Xperia VSkjermdumper fra den nye programvareversjonen: Ny låseskjerm (t.v), snarvei til Google Now, og app-menyen.

Android 4.1-nyheter

Oppdateringen har versjonsnummer 9.1.A.0.489. De store nyhetene her er Android-forbedringer. Du får blant annet jevnere animasjoner i menyene, takket være Googles "Project Butter" som enkelt sagt sørger for at prosessoren raskere er klar for å tegne opp animasjoner.

Du får også den smarte Google Now-funksjonen, som holder oversikt over dagene dine og for eksempel automatisk kan varsle deg om at du må kjøre hjemmefra før du pleier på grunn av uvanlig mye trafikk på veiene.

LES MER: Alt du trenger å vite om Android 4.1

Vi antar at ikke alle Xperia V-eiere får anledning til å oppdatere med en gang. Det kan altså tenkes at din telefon vil motta oppdateringen på et senere tidspunkt.

Du kan sjekke om oppdateringen er tilgjengelig for din telefon på Sonys nettsider.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.