MOBIL

- Jelly Bean på vei til Galaxy S III

Samsung sies å jobbe hardt med å få Android 4.1 ut til flaggskipet sitt. Kanskje allerede neste måned.

Marius ValleMarius ValleJournalist
23. juli 2012 - 14:41

Google lanserte sin nyeste versjon av Android, 4.1 Jelly Bean, i slutten av juni. Med unntak av at deres "egne" telefoner, Galaxy Nexus og Nexus S, skulle oppdateres har det så langt ikke vært store lovnader om når den nye versjonen kommer ut til forskjellige telefoner.

LES OGSÅ: Så lang tid tar det å får Android 4.0

Nå kan det se ut til at Samsung blir en av de første av startblokka. Nettstedet Sammobile hevder nemlig å ha kilder som forteller dem at Samsung Galaxy S III skal oppdateres til Android 4.1 så tidlig som månedsskiftet august/september. 

LES MER: Alt du trenger å vite om Android 4.1 Jelly Bean

- Også til Galaxy S II

Kildene hevdes å fortelle at datoen ikke er fastsatt, så det kan fort gå lengre tid. Insideren nettstedet siterer hevder videre at Galaxy S II også skal få Android 4.1, og at denne oppdateringen allerede er på god vei.

Samsung har foreløpig ikke annonsert noen Android 4.1-oppdatering, så det gjenstår altså å se om informasjonen holder vann.

Kilde: Sammobile.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.