MOBIL

Ja, det var en bløff

Samsung har undersøkt hvorfor en Galaxy S III begynte å brenne. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
8. juli 2012 - 21:48

For litt over to uker siden omtalte vi historien til en uheldig Galaxy S III-eier i Irland, som under en biltur opplevde at hans nye Samsung Galaxy S III plutselig gikk opp i flammer under en biltur. Eieren postet bilder av telefonen på et forum, noe som førte til at Samsung tok kontakt med eieren og ga ham en ny. 

Samsung fikk deretter telefonen undersøkt av den uavhengige brannetterforskeren Fire Investigations UK, som nå har konkludert. Det viser seg at det ikke var en produksjonsfeil, men god gammeldags dumskap som førte til at telefonen tok fyr.

LES OGSÅ: iPhone-eksplosjon fanget på film

Etterforskerne konkluderer nemlig med at skadene kun kan ha oppstått som følge av en ekstern varmekilde. Mer spesifikt: En mikrobølgeovn.

Fuktskadet

Det viser seg også at fuktindikatorene i telefonen har blitt utløst. Så kort fortalt har vår irske venn mistet telefonen i doen eller noe slikt, og fått den lyse idéen at det kunne vært smart å tørke den i mikroen.

Eieren selv bedyrer sin uskyld, og skriver i forumet han postet den opprinnelige historien at han trekker tilbake sine uttalelser, og skylder videre på "en annen" som har fuktskadet telefonen og deretter forsøkt å tørke den i mikroen.

Utfallet ble i alle fall at du som har Galaxy S III fortsatt kan sove trygt om natten, og at Samsung fortsatt ikke risikerer å bli saksøkt av Apple for å kopiere nok en av deres unike funksjoner fra iPhone.

Kilde: Samsungtomorrow.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.