NYHETSBREV

Italiensk tungvekter til Schneider

Maurizio Mariani, 51 år, startet i Schneider Electric Norge som Marketing Manager for Field Services i februar.

Maurizio Mariani, marketing manager field services i Schneider Electric
Maurizio Mariani, marketing manager field services i Schneider Electric Bilde: Schneider Electric
11. mars 2015 - 20:18

Mariani har erfaring fra selskaper innen energi- og telekombransjen. Han begynte sin karriere i ABB og har hatt ulike roller relatert til produktutvikling i både Europa og Norden. Siden 1999 har Mariani vært bosatt i Norge. Han har vært i Opera Software, Tandberg og amerikanske Cisco, hvor han har vært Marketing Manager og produktsjef med globalt ansvar.

Dataingeniør

Maurizio Mariani er utdannet dataingeniør fra det tekniske universitetet Politecnico i Milano og har i tillegg en MBA (Master in Business Administration) fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

Services viktigst

– I telekombransjen utgjør services den største delen av verdiskapingen. Krav til bærekraft, energi- og driftseffektivisering vil påvirke tjenestetilbudet også i tradisjonelle sektorer som industri-, energi- samt bygg og anleggsbransjen. Jeg gleder meg til å bidra til denne spennende utviklingen i Schneider Electric, sier Mariani.

Les om: Hemmelig automatisering

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.