NYHETER

Isachsen kjøper Gevelt-selskaper

Gevelt Grustak & Entreprenør AS med hovedkontor i Mjøndalen blir med virkning fra 25. februar en del av divisjon Anlegg, mens Gevelt Grustak AS drives videre under divisjon Industri i Isachsen Gruppen.

26. feb. 2015 - 09:42

Konsernsjef Kent Jensen i Isachsen Gruppen forteller at Gevelts kjernekompetanse vil bidra til å styrke Gruppens markedsposisjon innenfor viktige satsningsområder.

- Våre moderne, mobile knuseverk opererer over store deler av Sør-Norge, og leverer pukk og grus til både proff– og privatmarkedet. Med egeneide grustak og pukkverk får vi bedre kontroll over hele verdikjeden i dette viktige produksjonssegmentet. Gevelt har lang og bred erfaring på området, og vil tilføre verdifull spisskompetanse til vår egen organisasjon.

Daglig leder Tron Gevelt ser frem til å bli en del av Isachsen-familien.

- Isachsen er en meget solid entreprenørbedrift hvor stå-på-kulturen og fagstoltheten er velkjent i bransjen. Jeg kan ikke si annet enn at vi gleder oss stort til å bli en del av et så sterkt arbeidslag. Det å bli en del av et større fagmiljø vil også bidra til å styrke våre ansattes egenkompetanse, samt ikke minst vil vi få en større forutsigbarhet på ordreinngang.

Gevelts samlede virksomheter genererer en årlig omsetning på cirka 42 millioner, og sysselsetter 17 personer. Alle ansatte blir med videre.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.