Isachsen Gruppen feiret 30 år

For tre tiår siden kjøpte en ung mann fra Øvre Eiker en lastebil, og med det så et lite entreprenørselskap dagens lys. Mannen het Rune Isachsen. I dag har omsetningen passert èn milliard, med over 500 ansatte.

Adm dir Kent Jensen med alle ansatte i bakgrunn. Bilde er tatt fra taket på Storefjell hotell.
Adm dir Kent Jensen med alle ansatte i bakgrunn. Bilde er tatt fra taket på Storefjell hotell.
Redaksjonen Våre Veger
11. apr. 2016 - 08:18

Tredve år senere har bedriften som Rune Isachen grunnla tilbake i 1986 for lengst ristet av seg stempelet «liten»: Isachsen Gruppen anno 2016 omsetter for over èn milliard i året, antall ansatte har passert et halvt tusen. I helgen samlet 400 av dem pluss respektive seg på Golsfjellet, agendaen var kort og godt å feire 30 innholdsrike år tre dager til ende.

-Dette er en høyst fortjent honnør til alle som jobber i bedriften, forteller Rune Isachsen entusiastisk.

– Maken til arbeidsfolk som det vi har i dette firmaet, finner du helt enkelt ikke. Det er hverdagskollektivet, den felles innsatsen som daglig nedlegges i alle deler av bedriften, som har tatt oss dit vi er i dag. Jeg er heldig som får være kollega med så mye flinke folk, sier isachen.

 

Kjempefest på Storefjell

700 festdeltagere. Buss etter buss i skytteltrafikk mellom fire forskjellige overnattingsbedrifter. Ute– og inne-aktiviteter gjennom hele helgen. Storslått festmiddag på Storefjell Høyfjellshotell. Bjarne Brøndbo og DDE i spissen for den musikalske delen av programmet. Urfremføring av spesial-komponert jubileumslåt, «Vi gjør det!».

https://www.youtube.com/watch?v=vX_1Q_pLYOA&feature=youtu.be

Administrerende Direktør i Isachsen Gruppen, Kent Jensen, er naturlig nok strålende fornøyd med helgen.

-Som Rune påpeker: det er høyst fortjent – denne helgen hyller vi alle våre ansatte for alt de er verdt, og det er ikke lite! Isachsen Gruppen har hatt en lang og innholdsrik reise. Tredve vekststerke år, hvor milepælene har stått i kø. Denne helgen har vi satt en ny – som seg hør og bør en anleggsspesialist har vi nå fått bevist at vi er like gode til å legge an til fest, som vi er til å anlegge vei. Hvilket ikke sier så rent lite, avslutter Jensen med glimt i øyet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.