APPS

iPhone-apper du kan fjernstyre med

iOS-APPER: Med disse appene kan du ta kontrollen over alt fra TV-en din til PC-en din. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
14. feb. 2012 - 17:15

Du har kanskje oppdaget at smarttelefonen din er mer enn bare et apparat du kan ringe med. Du har antakeligvis både surfet, sjekket e-post og installert flere spill og apper.

LES OGSÅ: Test av Apple iPhone 4S

Visste du at mobilen din også kan fungere som fjernkontroll? Med de riktige appene installert kan du styre alt fra musen på PC-en til Spotify på stereoanlegget. Sjekk ut dette knippet med apper til iPhone, iPod og iPad.

iTunes-fjernkontroll

Remote

Har du en iDings er faren for at du har iTunes på PC-en eller Mac-en overhengende. Bruker du iTunes som din primære mediaspiller er det en smal sak å fjernstyre denne med for eksempel iPhone.

Det eneste du trenger er Apples app "Remote". Denne kommuniserer med iTunes over det trådløse nettverket ditt, og lar deg bla i biblioteket og starte avspilling av musikk og video. Dette er spesielt praktisk dersom du har en PC med iTunes koblet til TV-en eller stereoanlegget. Da kan du spille av spillelister, skifte sanger, stoppe avspilling og opprette spillelister.

Har du Apple TV kan Remote for øvrig også brukes til å styre denne.

LES OGSÅ: Test av Apple TV (tu.no)

Det er enkelt å sette opp denne appen. Først installerer du Remote på iDingsen din og logger deg på med Apple-ID-en din. Deretter åpner du iTunes på PC-/Mac-en og trykker på "Avansert" i menyen og velger "Slå på hjemmedeling". 

Last ned Remote fra iTunes App Store

NESTE APP »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.