MOBIL

- iPhone 5 setter Galaxy S III i skyggen

Styrelederen hos produsenten som skrur sammen iPhone sier neste iPhone vil danke ut Samsung Galaxy S III så det synger etter.

Marius ValleMarius ValleJournalist
22. juni 2012 - 06:00

At Apple kommer med en ny iPhone i år er så godt som sikkert. Det går som vanlig mange rykter om hva som skal lanseres, og det har i det siste dukket opp bilder og video som viser det som trolig er dekselet til den kommende telefonen.

Nå helles det mer vann på ryktemølla. Styreleder Terry Gou i Foxconn - det taiwanske selskapet som produserer iPhone for Apple - sier at den neste modellen er verdt å vente på.

Setter Galaxy S III i skyggen

Overfor China Times oppfordrer han forbrukere til å vente med å kjøpe ny smarttelefon til iPhone 5 er lansert. Den nye modellen skal nemlig sette Samsung Galaxy S III i skyggen.

LES OGSÅ: Slik blir iPhone 5

Nå skal det også nevnes at det ligger litt drama og murrer i bakgrunnen. Gou sier nemlig at hans livsmål er å slå Samsung, et selskap som ifølge ham selv er en gjeng med tystere. Bakgrunnen for denne uttalelsen er at Samsung skal ha sladret på fire taiwanske selskaper under en etterforskning om prisfiksing i skjermpanelbransjen.

Han mener at de vil klare å slå Samsung i skjermpanel-bransjen innen fem år, etter at de har inngått et samarbeid med japanske Sharp.

Det er altså åpenbart at Gou har mye å vinne på å snakke opp iPhone 5 og rakke ned på Samsung.

Kilde: Focustaiwan.tw

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.