MOBIL

- iPhone 5 kommer 4. oktober

Tim Cook lanserer den neste iPhone-modellen om to uker, ifølge nettsted.

Marius ValleMarius ValleJournalist
21. sep. 2011 - 16:39

Tirsdag 4. oktober er det ventet at Apple lanserer den neste iPhone-modellen, skriver AllThingsD.com. Informasjonen skal stamme fra kilder som har kjennskap til Apples planer.

- Kommer raskt på markedet

Kildene hevder at datoen er valgt, og at telefonen skal gjøres tilgjengelig for salg i løpet av noen få uker etter at den er presentert første gang. Dette harmonerer med France Telecom-sjef Stéphane Richards uttalelser om at telefonen kommer i salg 15. oktober.

Det er ifølge nettstedet arvtakeren til Steve Jobs, Tim Cook, som skal presentere den nye modellen. Cook tok over Apple-skuta etter at Jobs trakk seg i august.

Blir analysert

Apples lanseringer er i seg selv spesielle, da det under Jobs' tid i sjefsstolen var han selv som lanserte alle store produktnyheter. Det ventes derfor at Cook presenterer iPhone 5. Apple-fans og IT-pressen vil følge presentasjonen med argusøyne, og hans prestasjon vil bli nøye analysert i ettertid. Slik er det med Apple, enkelt og greit.

Hvordan blir den?

iPhone 5 ventes for øvrig å være en mindre oppgradering av iPhone 4, slik oppgraderingen fra iPhone 3G til 3GS var. Dersom dette slår til får vi se en telefon med lik design, men med en oppgradert systembrikke lik den som står i iPad 2. I så fall får iPhone 5 tokjerneprosessor.

Dog er det få telefoner som er så rykteomsvermet som iPhone 5, så det kan være at andre spådommer slår til. Det har blitt nevnt større skjerm og andre oppgraderinger.

Hva som lanseres får vi altså muligens svaret på 5. oktober.

LES OGSÅ: Dette er iPhone 5-ryktene

Kilde: AllThingsD.com

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.