MOBIL

- iPhone 5 kan bestilles 12. september

Kommer muligens til Norge 5. oktober, ifølge anonyme kilder.

Marius ValleMarius ValleJournalist
14. aug. 2012 - 10:05

Nettstedet iMore.com melder at iPhone 5 vil kunne forhåndsbestilles samme dag som den skal lanseres. Apple har foreløpig ikke sendt ut noen invitasjoner til lanseringen sin, men flere anonyme kilder fremholder 12. september som dagen telefonen skal vises avdukes.

Nettstedets kilder sier videre at telefonen ikke vil sendes ut før 21. september. Det antas at datoene gjelder for det amerikanske markedet.

Kildene forteller også at den andre bølgen av iPhone 5 vil sendes ut første uken i oktober, og da antakelig 5. oktober. Det er antakelig denne utsendelsen som skal gå ut til det internasjonale markedet. Det kan altså tenkes at dette er datoen telefonen blir tilgjengelig i Norge.

LES OGSÅ: Slik blir iPhone 5

- Troverdige kilder

iMore.com skriver at informasjonen kommer fra kilder som har vist seg å levere troverdig informasjon tidligere.

Dersom alle ryktene viser seg å holde vann står vi overfor en av de største Apple-lanseringene til nå. Foruten iPhone 5 sies det også at de skal lansere iPad Mini, en ny iPad-variant og flere nye iPod-varianter. Felles for alle er at de sies å bruke en ny, mindre utgave av Apples tilkoblingsplugg. 

LES OGSÅ: - iPhone 5 og iPad Mini kommer 12. september

Som nevnt er ingenting bekreftet av Apple, så inntil videre er det som alltid greit å ta informasjonen med en klype salt.

Kilde: iMore.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.