MOBIL

- iPhone 5 får Samsung-prosessor

Apples neste iPhone kan drives av en Samsung Exynos-brikke med fire prosessorkjerner, ifølge taiwansk avis.

Marius ValleMarius ValleJournalist
6. juli 2012 - 10:12

Når Apple har tenkt til å lansere en ny iPhone vet bare Apple. Men at spekulasjonene rundt deres neste iPhone-modell går høyt er det liten tvil om.

Det siste nye er at iPhone 5 angivelig skal kjøre på firekjerneprosessorer fra Samsung. Dette ifølge Digitimes' kilder. Og det skal visstnok være snakk om Samsungs Exynos 4-brikke. Dette er den samme som står i Samsung Galaxy S III.

LES MER: Denne brikken står i Galaxy S III

Ubekreftet

Det skal selvsagt understrekes at vi snakker om høyst ubekreftet informasjon, og at det like gjerne kan være snakk om ville rykter. Vi trenger selvsagt ikke å gå nærmere inn på at Samsung og Apple fra før av har et noe anstrengt forhold.

Hvordan den neste iPhone-modellen blir, og når den lanseres, gjenstår å se. Men det har allerede dukket opp bilder og video av det som hevdes å være bakdekselet til den neste telefonen.

Det sies blant annet at iPhone 5 skal få fire tommers skjerm og mye kraftigere maskinvare generelt. Tidligere siterte kilder har også hevdet at iPhone 5 får en noe oppdatert variant av prosessoren til nye iPad.

LES MER: Slik blir iPhone 5

Kilde: Digitimes.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.