MOBIL

- iPad 3 kommer i mars

Apple skal lansere iPad 3 første uken i mars, ifølge All Things D.

Marius ValleMarius ValleJournalist
10. feb. 2012 - 06:00

All Things D sine kilder hevder å vite at Apple skal lansere en ny iPad den første uken i mars. Lanseringen skal angivelig finne sted i San Francisco. 

Dersom Apple gjør som med iPad 2 bør iPad 3 i tilfelle komme i salg raskt. iPad 2 kom nemlig i butikkene her i landet 22 dager etter at den ble lansert.

Retina Display?

Nettstedets kilder hevder at iPad 3 blir mye av det samme som iPad 2 når det kommer til utforming. Dette rimer godt med bilder publisert på nettstedet Cult of Mac, som viser baksiden av det som skal være den kommende iPad-modellen.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Maskinvaren skal imidlertid være kraftig oppdatert. Det snakkes om en skjerm med oppløsningen 2048 x 1535 piksler, noe som i tilfelle gjør den til det Apple kaller et "Retina Display".

Prosessoren og grafikkprosessoren skal videre være oppgradert. Andre rykter sier for øvrig at Apples neste systembrikke ikke får firekjerneprosessor, men tokjerneprosessor slik som iPad 2 og iPhone 4S har.

Så er selvsagt spørsmålet hvorvidt du skal stole på slik ubekreftet informasjon. Vi anbefaler selvsagt at du tar dette med en klype salt, men All Things D har for vane å treffe godt på Apple-rykter.

Kilder: AllThingsD.comiMore.comcultofmac.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.