KRAFT

Investorpengene uteble etter bløffing

MANNEN BAK: Ideen til Stein Richter om elbil-utleie karakteriseres som god, selv om han ble oppfattet som litt for "kreativ" da han holdt presentasjonen for mulige investorer i Oslo. Richter er tidligere gullimportør, danselærer og innholdsleverandør til internettselskaper.
MANNEN BAK: Ideen til Stein Richter om elbil-utleie karakteriseres som god, selv om han ble oppfattet som litt for "kreativ" da han holdt presentasjonen for mulige investorer i Oslo. Richter er tidligere gullimportør, danselærer og innholdsleverandør til internettselskaper. Bilde: Trond Heggelund
Trond Heggelund
1. apr. 2008 - 13:16

Gründer Stein Richter hevder at El-Cars jobber hardt for å få inn 35 millioner kroner til oppstarten av selskapet, men at ingenting så langt er klart.

Planen deres er fortsatt å lansere prosjektet i nærmeste framtid, men Richter vil ikke gi noen konkret dato til Teknisk Ukeblad.

Benekter avtaler

Richter hevder at El-Cars har avtaler med Centerpark og Qpark, noe disse selskapene benekter.

Centerpark-direktør Roger Skaug sier han overhodet ikke kjenner til El-Cars

Ikke verifisert av selskapet

-Vi har også avtaler med selskapet APCOA, som eier Europark, om parkering av elbiler i Oslo og omheng, sier Richter.

Teknisk ukeblad har ikke fått verifisert dette av APCOA.

Ikke bløffet om Statkraft

- Vi har ikke bløffet om Statkraft. Det er derimot riktig som Statkraft sier at det har vært en intensjonsavtale mellom dem og oss, men at denne ikke lenger er aktiv. Dette skyldes at oppstarten av vårt utleiekonsept for elbiler i Oslo ble flyttet fra i vår til august, sier Stein Richter.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.