MOBIL

Internett-deling forbudt under OL

Har du Wi-Fi hotspot aktivert på mobilen kan du glemme å komme inn på OL-arenaene i London.

Marius ValleMarius ValleJournalist
26. juli 2012 - 10:07

Det nærmer seg OL i London, og i den forbindelse har arrangørene satt sammen en liste over saker og ting de ikke vil ha inn på arenaene. 

På listen finner du som forventet ting som våpen, kniver, tåregass og eksplosiver. Du finner også andre, mindre åpenbare forbud.

Det er nemlig ikke lov til å ta med seg bærbare Wi-Fi hotspots, slik som for eksempel NetComs MiniRuter. Altså små mobile enheter som er laget for å gi tilgang til internett.

- Skru av hotspot

De fleste smarttelefoner har etterhvert fått slik funksjonalitet, og det ville selvsagt vært vanskelig å nekte folk å ha med seg mobilene sine. Du får derfor lov til å ta med deg smarttelefonen din på det vilkåret at du ikke under noen omstendigheter aktiverer hotspot-funksjonaliteten mens du er på arenaen.

OL-arrangøren nevner iPhone, iPad, Android-telefoner og Android-brett som eksempler. Ellers har de lagt ned forbud mot walkie talkier, telefonjammere, radioskannere, laserpekere og strobelys.

Kilde: London2012.com

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.