OLJE OG GASS

Interaktiv BP på Oljemuseet

Teknologier fra felt som Ula, Valhall og Skarv blir demonstrert.
Teknologier fra felt som Ula, Valhall og Skarv blir demonstrert. Bilde: BP
23. des. 2010 - 09:13

Utstillingen viser teknologier BP anvender på Ula- og Valhall-feltene for å øke utvinningen. Interaktive modeller for innsynkning på Valhall og gass- og vanninjeksjon på Ula, touchskjermer, filmer og tittehull med informasjon demonstreres i utstillingen.

– Vi viser et tverrsnitt av strømkabelen og fiberkabelen, sammen med kjerneprøver, seismiske bilder, seismisk kabel med sensor og mye mer, sier ansvarlig for utstillingen i BP, Jan Erik Geirmo.

BP-utstilling på Oljemuseet i Stavanger.
– Vi viser et tverrsnitt av strømkabelen og fiberkabelen, sammen med kjerneprøver, seismiske bilder, seismisk kabel med sensor og mye mer, sier ansvarlig for utstillingen i BP, Jan Erik Geirmo. Utstillingen står et år. BP

Skarv

Også Skarv-utbyggingen er demonstrert, ved hjelp av modeller av produksjonsskipet, turret og interaktive skjermer. I tillegg får man se folk i BP som forteller som seg selv og sin jobb i selskapet.

– Det er lagt vekt på en folkelig språkform som gjør at det skal være lettfattelig for folk flest, sier Geirmo.

Står et år

Utstillingen ble åpnet 7. desember av Stavanger-ordfører Leif Johan Sevland. Formålet er å informere om BPs virksomhet i Norge, med fokus på teknologi.

Utstillingen skal stå i ett år.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.