MOBIL

Instagram kommer til Android

Snart kan også Android-brukere hive seg på Instragram-bølgen. Og appen skal være langt raskere.

Marius ValleMarius ValleJournalist
12. mars 2012 - 12:02

Du har garantert sett dine hipstervenner med iPhone poste bilder som ser ut til å være tatt med et gammelt kamera på Facebook, Twitter og andre steder. Nå kan også du som har Android-mobil snart legge disse filtrene på bildene dine, da Instagram-appen er på vei til deg også.

Under SXSW i Austin, Texas, annonserte Instagram-grunnlegger Kevin Systrom at de har utviklet en Android-app som testes internt, og som snart blir tilgjengelig for alle, skriver Huffingtonpost.com.

- Bedre

Og Android-appen skal angivelig bli enda bedre enn iPhone-appen. Ifølge Systrom er den lynrask, og beskrives som "en av de beste Android-appene du noen gang kommer til å se". Mye å leve opp til der, med andre ord.

Instagram er mer enn bare en app som kan legge filter på bildene dine. Det er også en bildedelingstjeneste, som ifølge Instagram selv har 27 millioner registerte brukere. Apple valgte ut Instagram som årets app i desember i fjor, noe som førte til nesten en dobling av antall brukere.

Selv om mange kanskje først og fremst kjenner Instagram som bilder som ser ut til å være tatt med gamle kamera, er det fullt mulig å ta bilder i normal kvalitet også. Instragram gjør det enkelt å dele bildene på Facebook, Twitter og Flickr.

Les mer om Instagram på nettsidene deres.

Kilde: Huffingtonpost.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.