NYHETSBREV

Innvendig dreiing med vibrasjonsdemping

Seco har utvidet sortimentet innen sin patenterte serie med dempede verktøy med innvendig dreiing

Seco Tools dreiestenger med vibrasjonsdemping
Seco Tools dreiestenger med vibrasjonsdemping Bilde: Seco Tools
Joachim Seehusen
15. apr. 2015 - 23:45

Det nylig patenterte GL-festet på disse dreieverktøyene gjør det mulig å bearbeide både statiske og roterende materialer uten å måtte skifte stang. Disse solide og stabile verktøyene reduserer uønsket vibrasjon på en effektiv måte selv under krevende forhold. Dette takket være et «dynamisk passivt system» inne i holderkroppen hvor en dempemasse bruker motsatte vibrasjoner for å nøytralisere de opprinnelige vibrasjonene. På den måten kan disse produktene redusere syklustiden med opptil 50 prosent. Systemet reduserer belastningen på spindelen samt sikrer god sponavgang, gir fine overflater og lang levetid.

Det svært presise GL-festet på disse dreiestrengen har en polylobe-konuskobling med to 180-graders posisjoner som plasserer verktøyets skjær enten rett opp eller rett ned for å sørge for effektiv sponkontroll.

Tilgjengelig i 6xD, 8xD og 10xD i en rekke typer, inkludert Seco-Capto™ C4, C5 og C6 samt med et stort utvalg av dreiehoder for CN-, DN-, WN-, CC-, DC-, TC-, TN- og RN-skjær i tillegg til hoder med Snap-Tap®- gjenger. Disse dreiestengene er godt egnet til bruk innen en rekke bruksområder og oppgaver, inkludert grov- og finbearbeiding og gjenge- og sporstikking. I tillegg har stengene innvendige kjølekanaler for å sikre enda bedre sponavgang.

Les om: Planfres for bedre grovbearbeiding

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.