ARBEIDSLIV

Innovasjonssirkus i Trondheim

14. sep. 2001 - 07:00

For å være i front av utviklingen vil trender, strategi i forhold til merkevarebygging og oppmuntring til nytenkning være viktige begrep å merke seg for enhver næringslivsleder og gründer.

Innovasjon er stikkordet

Nå inviteres studenter og næringsliv til Ukekonferanse med innovasjon som stikkord. Utgangspunktet er studentenes syn på innovasjonssirkuset som er i gang i Trondheim. Ifølge studentene er innovasjon blitt en prestasjon og aktørene er artister i næringslivet – og de må tenke nytt for å gjøre suksess i framtidas næringsliv.

Trender, nyskaping og initiativ blir stikkord samtidig som konferansedeltakerne får oppleve både underholdning, workshops og noen overraskelser.

Blant foredragsholderne finnes både ledere som har styrt store omlegginger og folk som har startet sin egen bedrift. Ikke ukjente Carsten O.Five, Dine Penger-gründer, Christian Thommesen, for tiden uten lederjobb, Jon M. Lervik, Fast-gründer, og sirkusdirektør og Agora-gründer Jan Ketil Smørdal vil dele sine erfaringer med kursdeltakerne

Konferansen finner sted 19. oktober i Studentersamfundet.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.