IKT

Inngår utviklingskontrakt

Finn Halvorsen
12. des. 2001 - 14:51

WRS utvikler systemer for fjernavlesning av blant annet kraftforbruksmålere for husholdninger med trådløs kommunikasjon,

- Kontrakten er en vesentlig utvidelse av vårt tidligere samarbeid med Photobit, som nå er kjøpt opp av Micron Technology, sier markedsdirektør Morten Braarud i WRS.

Micron, med hovedsete i USA og utviklingsavdeling i Oslo, har over 18.000 ansatte og er verdens ledende produsent av hukommelsesbrikker og -systemer.

Dr. Johannes Sølhusvik hos Microns utviklingsavdeling i Oslo ser fram til et positivt og krevende utviklingssamarbeid. Han er overbevist om at de to selskapene sammen kan komme fram til intelligente løsninger for RECAPS-brikken både når det gjelder primæroppgaven fjernavlesning og ikke minst på nye og utfordrende områder innen sensormarkedet.

Ifølge tidsplanen til WRS skal en prøveserie av RECAPS-brikkene produseres i april neste år. Østfold Energi er blant de første energiselskaper som skal montere den lille brikken i sikringsskapet hos et utvalg av sine kunder. Volumproduksjon skal settes i gang i november 2002.