TRAFIKK OG ITS

Inngår landsdekkende rammeavtale for trafikkavvikling og arbeidsvarsling

V&T Entreprenør signerte landsdekkende rammeavtale med entreprenørselskapet Bertlelsen & Garpestad, der V&T skal levere alt av arbeidsvarslingsplaner, trafikkdirigering og utleie av skilt og sperremateriell.

Daglig leder i Bertelsen & Garpestad, Øyvind Langemyr og daglig leder i V&T Entreprenør, Tom Egeli.
Daglig leder i Bertelsen & Garpestad, Øyvind Langemyr og daglig leder i V&T Entreprenør, Tom Egeli.
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
12. aug. 2022 - 13:25

Dette betyr at V&T vil være B&G sin hovedleverandør innen trafikkavvikling og
arbeidsvarsling i hele Norge.

– Det at B&G som en av landets største maskinentreprenører overlater dette arbeidet til oss ser vi på som en enorm tillitserklæring. Det beviser at vi har lykkes med å skape en
kvalitetsbedrift innen trafikkavvikling og arbeidsvarsling som store og seriøse selskap ønsker og knytte seg til, det er vi utrolig stolte over, sier daglig leder i V&T Entreprenør AS, Tom Egeli.

– Avtalen  har en varighet på 5 år, og vil bidra til å sikre arbeidsplasser hos V&T i årene fremover.I vår bransje er vi nå blant de beste i Norge, både med hensyn til kvalitet, trygghet, samt størrelse og kapasitet, noe vi også har bevist tidligere i år med å ISO-sertifisere vårt styringssystem i henhold til ISO 9001,14001 og 45001, forteller Tom Egelig i V&T Enreprenør.

Tesla Wall Connector 3 er en av ladeboksene som må ha et jordfeilvern type B dersom det skal installeres i henhold til NEK 400 i Norge.
Les også

Easee får Tesla-støtte

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.