TUNNELER

Inngår ekslusivt samarbeid om nødlys for veitunneler i Norge

Brødrene Dahl Samferdsel har inngått et eksklusivt samarbeid med EnergyOptimal, en ledende produsent av nødlys for vegtunneler i Norge. Avtalen markerer et viktig skritt for begge selskapene, og  en betydelig forsterkning av tunnelutstyrssegmentet i BD SFs portefølje.

Fra venstre Morten Groseth i EnergyOptimal og Stian Auen, Divisjonsdirektør i BD SF.
Fra venstre Morten Groseth i EnergyOptimal og Stian Auen, Divisjonsdirektør i BD SF. Foto: Br Dahl Samferdsel
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
25. okt. 2023 - 14:05

Avtalen innebærer at salg, markedsføring og produksjon av EnergyOptimal sine evakueringslys nå vil bli håndtert av BD SF.

Finlands forsvarsminister Antti Häkkänen, forsvarsminister Bjørn Arild Gram og den svenske forsvarsministeren Pål Jonson på grensen mellom Finland, Norge og Sverige i forbindelse med Nato-øvelsen Nordic Response
Les også

Finland skal lagre militært utstyr i Norge

Spesialister på evakueringslys

EnergyOptimal har opparbeidet seg en imponerende merittliste i bransjen. De har levert evakueringslys til flere store prosjekter, og det er flere store ordrer i bestilling,  som er planlagt åpnet i 2024.

- EnergyOptimal er spesialister på evakueringslys til tunneler for vei, bane og annen infrastruktur. Etter at påbudet om sammenhengende lysstripe, en erstatning for punktbelysning, kom i 2021, har vi sett etter den riktige partneren. Noe som gjør oss ekstra fornøyde med å ha inngått denne avtalen, sier Stian Auen, Divisjonsdirektør i BD SF.

Fortsetter utviklingsarbeidet

– Dette styrker troen på at dette partnerskapet vil bringe merverdi til våre kunder, sier Stian Auen i Br Dahl.
– Dette styrker troen på at dette partnerskapet vil bringe merverdi til våre kunder, sier Stian Auen i Br Dahl.

BD SF har allerede levert tusenvis av LED-skilt til markedet siden oppstarten i 2014. Med denne avtalen styrker de sitt tilbud ved å inkludere evakueringslys fra EnergyOptimal. 

EnergyOptimal er kjent som en ledende leverandør av sine patenterte evakueringslys for vegtunneler, og denne avtalen gir dem muligheten til å konsentrere seg om videreutviklingen av sine innovative produkter.

Morten Groseth i EnergyOptimal er svært tilfreds med det nye samarbeidet, og ser frem til å samarbeide enda tettere med BD SF.

Torsdag satte Vestre og EU-kommissær Maros Sefcovic sine navnetrekk under industriavtalen, som er den første innunder Grønn allianse som Norge og EU inngikk i fjor vår.
Les også

Inngår industripartnerskap: – Vinn-vinn

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.