NETTARKIV

Innfelt belydning

BORTE VEKK:
HVorfor skal en radio ta mer plass enn luspuntktenen vi feller inn.
BORTE VEKK: HVorfor skal en radio ta mer plass enn luspuntktenen vi feller inn. Bilde: JOSE MOLINA ANGEL

Innfelt belysning er elegant og løser plasseringsproblemene med lampene. Men hvorfor skal bare fotonkilden være innfelt? Hvorfor ikke lydkildene også?

En FM-radio med et par høyttalere er jo ikke alltid plasseringsvennlig, verken på kjøkkenet, på badet eller på soverommet. Dessuten er det ikke lett å plassere høyttalerne slik at stereovirkningen blir best mulig. Før nå!

For med KBsound fra spanske EIS kan du felle inn lyden akkurat som du feller inn lys. Den nye Select-modellen som lanseres i disse dager har en innfellbar radio som ser omtrent ut som en innfellbar transformator som brukes til 12 volts downlights. Den kobles til 230 volt akkurat som en trafo og til antennen som følger med i form av en 70 cm lang ledningsstump, eller til kabelanlegget der slikt er tilgjengelig. Så forbindes radioen med høyttalerne som felles inn i taket, overskapet eller hvor de måtte passe inn.

Det eneste som blir igjen på utsiden er en overraskende pen fjernkontroll so ikke gjør skam på det mest eksklusive nye baderom. Fjernkontrollen snakker med radioen via den infrarøde sensoren som sitter i ramma på den ene høyttaleren. Radioen kan lagre 30 forhåndsinnstilte kanaler. Prisen på litt over 2000 kroner er det ikke noe å si på. Bare ideen er verd en tusenlapp. Høytalerne kommer i hvitt, krom, aluminium eller stål.

Norsk importør er Gylling Teknikk. Sjekk: www.gylling.no

+ Genialt konsept

+ Pen fjernkontroll

- Ikke noe stort musikkanlegg, men bra nok til radio.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.