NETTARKIV

- Ingen tid til oppkjøp

Bane Tele-sjef Stig Herbern.
Bane Tele-sjef Stig Herbern. Bilde: Trond Heggelund

Ventelo har vært til salgs lenge. Opprinnelig plan var å selge hele selskapes nordiske virksomhet under ett. Nå er strategien endret, og Ventelo Danmark er allerede solgt til Skipti Ltd. Som blant annet eier islandske Siminn. Dermed øker sjansen for at også den norske virksomheten selges om ikke altfor lang tid.Endret situasjon

I et intervju med Teknisk Ukeblad tidligere i høst sa administrerende direktør Stig Herbern at deler av Ventelos virksomhet kunne passet inn i BaneTele. – Men slik prospektet er lagt frem, er det ikke aktuelt å legge inn et bud, sa Herbern.

Nå er altså bildet annerledes. Har det også endret BaneTeles holdning?

– Vi observerer at det spekuleres på hvorvidt BaneTele vil legge inn et bud. Jeg kan ikke kommentere dette. Men generelt kan jeg si at vi akkurat nå er i en fase hvor eksisterende forretning prioriteres.

– Så det vil ikke komme melding fra BaneTele om større oppkjøp de første ukene?

– Nei, det tror jeg ikke, sier Herbern. Han bekrefter imidlertid at de jobber videre med et mobiltilbud til sine kunder. Men det vil ikke komme noen avklaring på dette før tidligst ut på nyåret.Ingen kommentar

Administrerende direktør Per Morten Torvildsen i Ventelo-gruppen vil heller ikke kommentere de videre planene for den norske virksomheten.

– Hva framtiden måtte bringe, vet vi ikke noe mer om i dag. Men jeg konstaterer at telemarkedet er i sterk konsolidering og under sterk konkurranse. Det må også Ventelo innrette seg etter, sier Torvildsen til Fædrelandsvennen.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.