MENINGER

Ingen strøm – ingen billett

EGEN RAMPE: På Ryen er det bygd en egen rampe for å få de nye MX3000-vognene ned fra lastebilene og over på skinner. Det trengs, når de skal motta ett togsett hver 14. dag de neste årene.
EGEN RAMPE: På Ryen er det bygd en egen rampe for å få de nye MX3000-vognene ned fra lastebilene og over på skinner. Det trengs, når de skal motta ett togsett hver 14. dag de neste årene. Bilde: Truls Myrvold
Tone Strøm-GundersenTone Strøm-GundersenTone Strøm-Gundersen
31. aug. 2007 - 23:57

– Hold ut, hjelpen er nær i form av nytt og helelektronisk billettsystem, lovte kollektivselskapet.

For nå bruker faktisk noen de nye automatene. 200 av sporveiens faste travere med månedskort er utpekt til forsøkskaniner.

Flittig rapporterer de inn til sporveisledelsen om feil og forbedringer. Går det veien, skal snart alle månedskortbrukere få den samme gleden. Men så blir det verre: Systemet som er importert til Norge er nemlig fransk og lar seg ikke direkte oversette til et enkelt og brukervennlig system for kundene.

I tillegg skal systemet kunne brukes av reisende både i Oslo og Akershus og av NSB-kundene.

Dette lar seg heller ikke løse i en fei, melder Oslo Sporveier.

Derfor må vi bare holde ut. Og håpe i det lengste at strømmen er til å stole på, slik at vi som ikke er blant de 200 heldige kan fortsette å kjøpe de gamle papirbillettene.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.