IT

Ingen ny dato for Flexus

Bare et fåtall kollektivreisende kan bruke de nye billettautomatene med Flexus-kort. Fortsatt benytter majoriteten gule stemplingsautomater, og Ruter kan ikke si når det nye systemet blir klart.
Bare et fåtall kollektivreisende kan bruke de nye billettautomatene med Flexus-kort. Fortsatt benytter majoriteten gule stemplingsautomater, og Ruter kan ikke si når det nye systemet blir klart. Bilde: Mona Strande
27. juli 2009 - 15:52

Ruter tør ikke lenger sette noen dato for når det nye billettsystemet Flexus er i full drift. Systemet skulle vært i orden for fire år siden.

Ingen deadline

24.000 kunder fra Akershus bruker i dag Ruters nye billettsystem Flexus. Men når resten av Akershus og Oslo får ta systemet i bruk, er det ingen som tør å si, melder NRK.

– Vi ruller ut systemet steg for steg, og vil bruke de kommende årene til å få dette fullstendig opp og gå på en best mulig måte, sier Gry Isberg, informasjonssjef i Ruter.

Koster dyrt

Over 1,1 milliard kroner er brukt på billettsystemet, som skal være et felles elektronisk tilbud til alle reisende med buss, tog, trikk og bane i Oslo og Akershus. (©NTB)

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.