MOBIL

Ingen Jelly Bean til Xperia Arc S

Glem Android 4.1 dersom du har Sony Xperia Arc S eller Mini Pro.

Marius ValleMarius ValleJournalist
27. juli 2012 - 12:51

Sony (Ericsson) var kjapt ute med å love Android 4.0 til Xperia-telefonene sine da Ice Cream Sandwich ble lansert i fjor høst. Oppdateringene har blitt rullet ut i jevnt tempo til de forskjellige telefonene siden i vår.

Men en oppdatering til den nye Android 4.1 Jelly Bean ser det ut til at det bare er å glemme. Sonys britiske produktsjef sier via den britiske Facebook-siden deres at de holder på å avgjøre hvilke telefoner som skal oppdateres. 

Han bekrefter at verken Xperia Mini Pro eller Xperia Arc S kommer til å få Android 4.1 Jelly Bean. Dermed ser det altså ut til at Android 4.0 blir endestasjonen for disse telefonene.

Ukjente oppdateringsplaner

Det er lett å trekke konklusjonen at ingen av de andre Xperia-modellene fre 2011 heller vil få Android 4.1. Disse kjører nemlig alle sammen på samme maskinvare.

Når det er sagt så har Sony i skrivende stund ikke offentliggjort hvilke planer de har for oppdatering til siste Android-utgave. Hva som skjer er altså fortsatt et åpent spørsmål. Men når toppmodellen fra i fjor ikke skal oppdateres ser det muligens ikke veldig lyst ut.

Kilde: Facebook, viaGSMarena.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.