BYGG

Ingen funn i Gjerdrum i natt

Tre personer er fortsatt savnet. 

Redningsarbeidet og søk etter overlevende fortsetter etter at et jord- og leirskred gikk i Gjerdrum onsdag 30. desember.
Redningsarbeidet og søk etter overlevende fortsetter etter at et jord- og leirskred gikk i Gjerdrum onsdag 30. desember. Foto: Fredrik Hagen/NTB
5. jan. 2021 - 07:07

Det ble natt til tirsdag ikke gjort nye funn i skredområdet på Ask i Gjerdrum kommune. Tre personer er fortsatt savnet etter leirskredet 30. desember.

– Jobben har pågått i hele natt. Det er jobbet etter den planen som ble lagt i går. Det er et hus, som står på hodet, som de har tatt seg gjennom grunnmuren og fått hull på det og jobber seg videre inn i huset, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt til VG.

Han opplyser at det ikke er gjort noen nye funn, men at politiet vil opplyse om det så snart det skjer.

Redningsarbeiderne mener fortsatt det er mulig å finne de tre savnede i live, og letingen fortsetter for fullt.

Letemannskapene gravde seg mandag kveld videre nedover i de sammenraste bygningene, hvor de stadig har funnet nye luftlommer. De konsentrerer seg blant annet om en seksmannsbolig som ble tatt av kvikkleireskredet natt til onsdag.

Alle de sju som er funnet omkommet etter Gjerdrum-skredet, er identifisert.

Les også

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.