NETTARKIV

Industrikalender

Espen Leirset
13. aug. 2007 - 16:03

AUGUST

28. Norge som industrinasjon og velferdsstatens fremtid. Norsk Industri arrangerer ved Sørmarka konferansesenter i Oslo.

28.-29. Seminaret Robotforum med foredrag fra forskere og bedrifter samt bedriftsbesøk. Arrangeres av NFA og Norsk Industri. Thon Hotel Gjøvik

29.-30. Skiftarbeiderkonferanse. Industri Energi arrangerer konferanse med fokus på helse i forbindelse med nattarbeid og turnus.SEPTEMBER

04.-07. Industrimessen. Skandinavias største industrimesse i Herning, Danmark.

12.-13. Seminar om undervannsteknologi og -systemer, med søkelys på gamle felt, brønnintervensjon, kommunikasjon over store avstander og overvåking. NFA arrangerer ved Clarion Hotel Ernst i Kristiansand .

17.-22. EMO Hannover 2007. Metallbearbeidingsmesse i verdensformat. www.emo-hannover.de

18. Erfaringer med NOx-avgiften for skip. Forum for Miljøvennlig Skipsfart inviterer til gratis seminar hos SFT på Helsfyr i Oslo.

18.-19. Fremtidens teknologi for et bedre helsevesen. NFA arrangerer seminar ved Rikshospitalet-Radiumhospitalet i Oslo.

25.-26. Ex-Forum 2007. Industriens forening for elektroteknikk og automatisering arrangerer en brukerkonferanse for å utveksle erfaringer for Ex-brukere. Arrangeres i Kokstad i Bergen.Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.