Industriell UPS for krevende forhold

UPSen er laget med tanke på behovene innen skipsfart, jernbane og prosessindustri.

Eaton 9PHD.
Eaton 9PHD. Bilde: Eaton
27. jan. 2016 - 07:00

Den nye, kraftige UPSen har en svært sofistikert kjerne - og modulær utforming for å levere markedsledende virkningsgrad og optimaliserte driftskostnader, uten å gå på kompromiss når det gjelder pålitelighet eller sikkerhet, skriver selskapet i en pressemeldling.

Trygg drift

– For mange av våre kunder er en pålitelig strømkilde hjørnesteinen for trygg drift i tøffe og eksepsjonelt utfordrende arbeidsmiljøer. Det er ikke et alternativ å ta snarveier når det gjelder sikkerhet, men samtidig må selskaper følge nøye med på den samlede kostnaden for virksomheten, sier Kjetil Fjeldstad, salgsdirektør prosjektsalg i Eaton.

Se også: UPS klar for nettskyen

Høy virkningsgrad

9PHD er både robust og effektiv, med over 96 prosents virkningsgrad i dobbeltkonverteringsmodus og 99 prosent når den brukes i Eatons Energy Saver System (ESS)-modus. Sammen med enhetens høye konfigurerbarhet og skalerbarhet, bidrar dette til å innfri kundens spesifikke krav til strømforsyning og sikre kontinuiteten til virksomheten.

Flere varianter

9PHD er tilgjengelig i et kapasitetsområde fra 40 til 200 kVA og kommer i to rammestørrelser avhengig av strøm- og transformatorkonfigurasjon. Ettersom UPS-løsningen er fleksibel, kan den tilpasses en lang rekke bruksområder. Med inntrengningsbeskyttelse tilgjengelig opptil IP54, er den bygd for å tåle tøffe arbeidsmiljøer og har gjennomgått testing for å tåle seismiske og høye vibrasjoner. Den nye industrielle UPS-enheten har, liten ”footprint” og kan tilpasses med interntransformatorer, noe som gjør den ideell for bruk innen overvåking, sikkerhet og kontroll samt produksjon.

Modulær struktur

Ettersom UPS-enheter ofte er plassert på avsidesliggende steder, eller på steder med liten plass som for eksempel oljerigger, kan installasjon og vedlikehold være utfordrende. Derfor har Eatons 9PHD en modulær struktur for enklere installasjon og vedlikehold. Den tilbyr praktisk tilgang fra fronten og rikelig, innvendig plass for kabeltilkobling for rask kabelterminering og til og med bruk av doble kabler om nødvendig. Ytterligere funksjoner, som løfteøyer og hjul, gjør kraftige enheter enklere å håndtere under installasjon, fjerning eller vedlikehold.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.