PRODUKSJON

Tryggere iskrem

Barn spiser is og koser seg. Foreldrene kan føle seg trygge på at barna ikke blir syke.
Barn spiser is og koser seg. Foreldrene kan føle seg trygge på at barna ikke blir syke.
Ole K. Helgesen
7. juni 2006 - 13:43

Sommervarmen står for tur og alle barn gleder seg.

Sørlandets og ett av landets fremste isprodusenter lar ikke barns og andres issult gå på helsa løs.

Alt som kan gjøre produskjonen sikrere for å hindre sykdomsspredning, gjøres.

Stoppes i døra

Hennig-Olsen Is AS i Kristiansand har anskaffet en helautomatisk pallvekslingsmaskin som skal hindre at fremmedlegemer kommer inn i selve produksjonshallen.



– Samtidig som vi ønsker raskere produksjon, vil bedriften aldri gamble med kvaliteten, lover produksjonsdirektør Rune Haddeland ved Hennig Olsen.

Kjapt og trygt

Kjapp produksjon samtidig med at kvaliteten overholdes og tryggheten blir bedre, sikres ved å innføre klare skiller mellom produksjonsdeler.

- Vi så betydningen av å innføre et skille mellom rene og urene soner for at det ikke skulle bli gambling om matsikkerheten, sier, Haddeland.

Maskinen er utviklet i samarbeid med ITO Intern Transport AS.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.