PRODUKSJON

Tryggere iskrem

Ole K. Helgesen
7. juni 2006 - 13:43

Sommervarmen står for tur og alle barn gleder seg.

Sørlandets og ett av landets fremste isprodusenter lar ikke barns og andres issult gå på helsa løs.

Alt som kan gjøre produskjonen sikrere for å hindre sykdomsspredning, gjøres.

Stoppes i døra

Hennig-Olsen Is AS i Kristiansand har anskaffet en helautomatisk pallvekslingsmaskin som skal hindre at fremmedlegemer kommer inn i selve produksjonshallen.



– Samtidig som vi ønsker raskere produksjon, vil bedriften aldri gamble med kvaliteten, lover produksjonsdirektør Rune Haddeland ved Hennig Olsen.

Kjapt og trygt

Kjapp produksjon samtidig med at kvaliteten overholdes og tryggheten blir bedre, sikres ved å innføre klare skiller mellom produksjonsdeler.

- Vi så betydningen av å innføre et skille mellom rene og urene soner for at det ikke skulle bli gambling om matsikkerheten, sier, Haddeland.

Maskinen er utviklet i samarbeid med ITO Intern Transport AS.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.