INDUSTRI

Stor-kontrakt for Bjørge

PUMPE: Bjørge Eureka skal levere offshorepumper til en foreløpig hemmelig kunde.
PUMPE: Bjørge Eureka skal levere offshorepumper til en foreløpig hemmelig kunde. Bilde: Sturla Nilssen/Hydro
Tore Stensvold
10. aug. 2010 - 12:12

Bjørge-selskapene Bjørge Eureka og Bjørge Teamtrade har fått en fem-årskontrakt med et oljeselskap verdt til sammen mellom 135 og 150 millioner kroner.

Bjørge Eureka skal levere pumpesystemer til om lag 100 millioner kroner. Avtalen for Bjørge Teamtrade er en rammeavtale på levering av instrumenterings-systemer til en antatt verdi på 35-50 millioner kroner.

Hemmelig

– Vi er svært stolte over disse kontraktene, sier administrerende direktør Steinar Aasland til Teknisk Ukeblad. Han kan foreløpig ikke si hvem kunden er.

Bjørge Eureka er bygget over tidligere Kværner Eurekas pumpeteknologi.

– Vi utvikler egen teknologi og kjøper inn noe for å komplettere, sier Aasland.

Oppgradering

Bjørge ASA, som har ca. 525 ansatte, leverer prosess- og sikkerhetskritisk utstyr og systemer, primært til offshoreindustrien.

Eureka er kjent for pålitelige og driftssikre pumper for alt fra brannvann til lastepumper for skip og offshore.

– Vi satser mer og mer på avansert vedlikehold og service med originale reservedeler. Vi tilbyr også tjenester innenfor oppgraderinger, modifikasjoner, utstyrstesting og installasjon, sier Aasland.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.