INDUSTRI

Slår sammen skipsservice

RENSER:  Salgssjef for Nord-Europa, Arnstein Stavnheim i det som da het Wilhelmsen Ships Equipment, med reaktoren i Unitor Ballast Water Treatment System.  Reaktorene kan kobles i rekke eller flere over hverandre og dermed tilpasses tilgjengelig plass i skipet.
RENSER: Salgssjef for Nord-Europa, Arnstein Stavnheim i det som da het Wilhelmsen Ships Equipment, med reaktoren i Unitor Ballast Water Treatment System. Reaktorene kan kobles i rekke eller flere over hverandre og dermed tilpasses tilgjengelig plass i skipet. Bilde: Tore Stensvold

Wilhelmsen Ships Equipment og Wilhelmsen Marine Engineering slår seg sammen og danner Wilhelmsen Technical Solutions.

Fire områder

Det vil gi Wilhelmsen større slagkraft i markedet og forenkler tilbudet for kundene, Selskapenes kjente merkenavn som Unitor og Callenberg skal fortsatt promoteres.

Wilhelmsen Technical Solutions får fire virksomhetsområder:

  1. Miljøløsninger
  2. Sikkerhetsløsninger
  3. HVAC-R (ventilasjon, varme, kjøling)
  4. Kraft

Ballastvann og brannteknikk

Innen miljø vil selskapet fortsette med teknologi og utstyr for vannbehandling, avfall og utslipp til luft og vann. Det inkluderer også ballastvannbehandling.

Blant sikkerhetsutstyr, vil selskapet levere branntekniske produkter, både detektorer og slokkeutstyr samt bærbart utstyr for å sikre verdier og mennesker.

Totalløsninger

HVAC-R-løsninger innebærer totalløsninger for varme, avkjøling, luftkondisjonering og ventilasjon som er støysvake, gir god komfort og bruker lite energi.

Kraftløsninger innebærer utstyr for optimalisering av kraftproduksjon, -distribusjon og kontrollsystemer som skal reduserer driftskostnader og drivstofforbruk. Landstrømarrangement hører også med i produktspekteret.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.