OLJE OG GASS

Skogen tar grep i Grenland Group

TAR GREP: Hallgeir Skogen klarte ikke å holde seg unna sitt hjertebarn Grenland Group, og går inn som konsernsjef. Her fra lykkeligere dager, da han som eier og konsernsjef  fikk Grenland Group børsnotert i 2005.
TAR GREP: Hallgeir Skogen klarte ikke å holde seg unna sitt hjertebarn Grenland Group, og går inn som konsernsjef. Her fra lykkeligere dager, da han som eier og konsernsjef fikk Grenland Group børsnotert i 2005. Bilde: Falch, Knut
Anders J. Steensen
10. aug. 2009 - 09:38

Gründer og hovedaksjonær Hallgeir Skogen tar over som konsernsjef i Grenland Group etter å ha overlatt ansvaret til Terje Uthus i halvannet år.

Ormen Lange

Terje Uthus kom fra en prosjektlederstilling i Norsk Hydro, hvor han hadde hovedansvaret for landanlegget på Ormen Lange.

Han går nå over i en stilling som spesialrådgiver hvor han skal bidra til å utvikle selskapet internasjonale virksomhet.Trangere tider

Det er kjent at leverandørindustrien som Grenland Group representerer sliter i dagens marked.

En rekke av de prosjektene som var planalgt påbegynt i 2008 og i år, er foreløpig lagt i skuffen i oljeselskapene. Dette har medført at oppdragene har uteblitt.

– Vi har en rimelig grei beskjeftigelse nå, men er avhengig av å få inn flere oppdrag nå i høst, spesielt for verftene i Grenland, sier informasjonssjef Vegard Stokseth til Teknisk Ukeblad.

Tyst

Stokseth vi ikke si noe om årsaken til sjefsskifte.

– Dette er besluttet av styret, sier han.

Hallgeir Skogen som er hovedaksjonær satt som nestleder av styret.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.