OLJE OG GASS

Skogen tar grep i Grenland Group

TAR GREP: Hallgeir Skogen klarte ikke å holde seg unna sitt hjertebarn Grenland Group, og går inn som konsernsjef. Her fra lykkeligere dager, da han som eier og konsernsjef  fikk Grenland Group børsnotert i 2005.
TAR GREP: Hallgeir Skogen klarte ikke å holde seg unna sitt hjertebarn Grenland Group, og går inn som konsernsjef. Her fra lykkeligere dager, da han som eier og konsernsjef fikk Grenland Group børsnotert i 2005. Bilde: Falch, Knut
Anders J. Steensen
10. aug. 2009 - 09:38

Gründer og hovedaksjonær Hallgeir Skogen tar over som konsernsjef i Grenland Group etter å ha overlatt ansvaret til Terje Uthus i halvannet år.

Ormen Lange

Terje Uthus kom fra en prosjektlederstilling i Norsk Hydro, hvor han hadde hovedansvaret for landanlegget på Ormen Lange.

Han går nå over i en stilling som spesialrådgiver hvor han skal bidra til å utvikle selskapet internasjonale virksomhet.Trangere tider

Det er kjent at leverandørindustrien som Grenland Group representerer sliter i dagens marked.

En rekke av de prosjektene som var planalgt påbegynt i 2008 og i år, er foreløpig lagt i skuffen i oljeselskapene. Dette har medført at oppdragene har uteblitt.

– Vi har en rimelig grei beskjeftigelse nå, men er avhengig av å få inn flere oppdrag nå i høst, spesielt for verftene i Grenland, sier informasjonssjef Vegard Stokseth til Teknisk Ukeblad.

Tyst

Stokseth vi ikke si noe om årsaken til sjefsskifte.

– Dette er besluttet av styret, sier han.

Hallgeir Skogen som er hovedaksjonær satt som nestleder av styret.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.