INDUSTRI

Pris til Rikke Lind

UTRETTELIG: Rikke Lind har i over 10 år jobbet til beste for maritim industri og for flere kvinner i bransjen. Nå får hun pris for det.
UTRETTELIG: Rikke Lind har i over 10 år jobbet til beste for maritim industri og for flere kvinner i bransjen. Nå får hun pris for det. Bilde: Tore Stensvold
Tore Stensvold
23. mai 2011 - 13:23

Prisen "Shipping Name of the Year" deles ut av Women´s International Shipping & Trading Association (WISTA).

Lind får prisen som en anerkjennelse av hennes målrettete arbeid i mer enn 10 år for å støtte opp om kvinner i den maritime industri.

Messe

Prisutdelingen finner sted i forbindelse med den store shippingmessen og konferansen Nor-Shipping, som offisielt åpnes på Lillestrøm tirsdag 24. mai.

Wista er en organisasjon for kvinner på ledernivå i ulike deler av maritim industri. Wista legger til rette for nettverksbygging og faglig utvikling for kvinner i bransjen.

Les også: Statssekretær med stø kurs

Jury

Juryen sier i sin begrunnelse: "Prisen deles ut til kvinner som lever ut Wista-verdiene; profesjonell, dynamisk, åpenhjertig og dedikert. Hun er en viktig bidragsyter for utviklingen av den maritime industri. Helt fra 2001 har Rikke Lind hatt flere ledende posisjoner i bransjen, både i Rederiforbundet og Maritimt Forum. Med klokskap og iver har hun jobbet for bedre forhold for industrien generelt og kvinner spesielt".

Tidligere mottakere av prisen: Elisabeth Grieg (2006), Ellen Forland (2007), Gunvor Ulstein (2008), Marita Scott (2009) og Borgny Eidesvik (2010).

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.