INDUSTRI

Nytt styrelederverv for Reinås

NYTT VERV: Jan Reinås går inn som arbeidende styreleder i BioFuel AS, som produserer biodiesel fra jatropha-planten i Ghana.
NYTT VERV: Jan Reinås går inn som arbeidende styreleder i BioFuel AS, som produserer biodiesel fra jatropha-planten i Ghana.Bilde: Hydro

Jan Reinås går inn som arbeidende styreleder i BioFuel AS.

Selskapet produserer biodiesel fra jatropha-planten i Ghana. Målsettingen er at første kommersielle olje produseres i fjerde kvartal 2008 og at BioFuel AS produserer 25.000 fat jatropha råolje om dagen i løpet av 8 år.

Stolt

– Jeg ser fram til å spille en aktiv rolle i den industrielle utviklingen av selskapet, uttaler Jan Reinås i en pressemelding fra selskapet mandag.

Direktør Steinar Kolnes i BioFuel AS sier han er stolt over å ha Reinås med på laget:

Trakk seg

Hans mangeårige internasjonale erfaring og industrielle kompetanse fra verdensledende selskaper vil være av stor betydning for oss i den fasen vi nå går inn i, sier Kolnes.

Reinås trakk seg fra styrelederjobben i Hydro søndag 5. august. Ifølge ham selv ble han gjort til syndebukk og dolket i ryggen etter bråket rundt opsjonsutbetalinger til Hydro-sjefer på til sammen 210 millioner kroner.

©NTB

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.