INDUSTRI

Mistet hånden i arbeidsulykke

Camilla Aadland
22. des. 2009 - 10:27

En 30-år gammel mann mistet hånden i en støpeulykke.

– Ulykken ble meldt inn her klokken 0724 og Luftambulansen ble sendt for å ta seg av pasienten, sier operasjonsleder Terje Hilland ved Hordaland politidistrikt til BA.Ansatte i sjokk

30-åringen ble fløyet direkte til Oslo.

BAs reporter på stedet melder at bedriften har gitt alle de ansatte munnkurv. Det blir nå samling for de ansatte i kantinen.

– De ansatte er i sjokk. Vi må ta oss tid til å finne ut hva som har skjedd og ta vare på pårørende og ansatte. Vi starter ikke opp igjen før vi er klare, sier Linda Litlekalsøy Aase, direktør for støperiet på Hordvikneset til BT.Granskning

Mannen ble skadet under arbeid med å støpe noen former, men hva som har skjedd er ennå ikke klart. Avdelingen mannen jobbet på er tatt ut av arbeid.

– Vi tar dette ekstremt alvolig, det er den første ulykken vår på over 700 dager. Vi setter ned en egen granskningskommisjon for å finne ut hva som har skjedd, sier Litlekalsøy Aase til BA.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.