INDUSTRI

Jakter på bragd-kandidater

VENTER: Torbjørn Digernes håper på mange gode forslag til årets kåring av Ingeniørbragden.
VENTER: Torbjørn Digernes håper på mange gode forslag til årets kåring av Ingeniørbragden. Bilde: Camilla Aadland
Tore Stensvold
24. aug. 2010 - 07:47
Vis mer

Hvem eller hva fortjener prisen Årets ingeniørbragd 2010? Nå er det bare å sende inn begrunnede forslag på kandiater til bragd@tu.no .

Teknisk Ukeblads lesere og en bredt sammensatt fagjury avgjør i løpet av høsten hvem som mottar prisen.

NTNU-rektor Torbjørn Digernes håper på mange, gode kandidater.

Trenger innovatører

– Landet har stort behov for innovative selskaper og ideer. Vi vil løfte oppmerksomheten mot firmaer og ideer med stort potensial eller verdiskaping i seg, sier Digernes.

Han utelukker ikke at tjenester og prosjekter også inne offentlig forvaltning kan fortjene prisen. Målet er å øke verdiskapingen i Norge.

Prosjekter og tjenester

– Nasjonens største behov er kunnskapsbasert næringsliv og tjenester og prosjekter som kan stimulere næringslivet. Det kan også omfatte nyskapinger eller prosjekter innen offentlig sektor, påpeker Digernes.

Det er åpent for å sende inn kandidatforslag til 1. september. Kandidatene som slipper gjennom juryens nåløye, blir presentert i Teknisk Ukeblad i høst. Deretter åpnes det for avstemming på nettet, før juryen tar den endelige avgjørelsen i begynnelsen av desember.

Vinneren annonseres i årets siste utgave av Teknisk Ukeblad og på nett 16. desember. Dette blir tiende gang prisen tildeles.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.