INDUSTRI

Du kan foreslå vinneren av: Ingeniørbragden 2011

Tore Stensvold
19. sep. 2011 - 08:47
Vis mer

Ingeniørbragden deles ut av Teknisk Ukeblad Media og går til den person eller bedrift som har den beste ingeniørmessige løsningen enten i produkter, produksjonlinjer eller i gjennomføringen av prosjekter.

I fjor vant FMC Technologies prisen. Hvem eller hva fortjener prisen Årets ingeniørbragd 2011?

Nå er det bare å sende inn begrunnete forslag på kandidater til epostadressen: bragd@tu.no

Teknisk Ukeblads og Industriens lesere og en bredt sammensatt fagjury avgjør i løpet av høsten hvem som mottar prisen.

Innovasjon og nyskaping

NTNU-rektor Torbjørn Digernes leder også i år den bredt sammensatte juryen.

– Vi ønsker mange gode forslag til kandidater fra Teknisk Ukeblads lesere. Vi vet at det finnes mange innovative bedrifter og personer som kan nå opp, sier Digernes.

Han poengterer at Årets ingeniørbragd er en fin anledning til å løfte oppmerksomheten mot firmaer og ideer med stort potensial eller verdiskaping i seg.

– Nasjonens største behov er kunnskapsbasert næringsliv og tjenester og prosjekter som kan stimulere næringslivet. Det kan også omfatte nyskapinger eller prosjekter innen offentlig sektor, sier Digernes.

Send begrunnelse

Det er åpent for å sende inn kandidatforslag til 23. september. Send inn begrunnelse og navn på kontaktpersoner til bragd@tu.no.

Krav til bragden:

  • Representere en god ingeniørmessig løsning på et teknologisk eller samfunnsmessig problem i Norge og være sluttført innen utgangen av året.

Eller:

  • Representere et teknologisk eller kommersielt gjennombrudd for en bedrifter, et produkt eller et særdeles vellykket prosjekt.

Kandidatene som slipper gjennom juryens nåløye, blir presentert i Teknisk Ukeblad og Industrien i løpet av de nærmeste ukene. Deretter åpnes det for avstemming på nettet, før juryen tar den endelige avgjørelsen i begynnelsen av desember.

Prisen deles ut i Trondheim i januar 2012 under festmiddagen på Kursdagene.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.