NYHETSBREV

Induktiv kopling fra Turck

 

Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto. Bilde: Turck
11. juli 2014 - 07:00

Turck, som i Norge representeres av HF Danyko, presenterer en kontaktløs induktiv kopling for signal- og kraftoverføring.

Fleksibel montering

De overfører 12 watt effekt over et syv millimeter luftgap. Den diagnostiske funksjon detekterer tilstedeværelsen av den sekundære enheten samt metallgjenstander i luftgapet. Med en tolerert vinkelforskyvning opp til 15 grader og en parallellforskyvning opp til 5 millimeter, kan koblerne også monteres i begrensede og ikke-standard monteringssteder.

Gode tilkoblingsmuligheter

Standardversjonen av NIC-serien overfører to PNP signaler. Om primærenheten er koblet til en IO-Link master, kan data overføres toveis fra IO Link kompatible sensorer.

Les om: IO-Link master for Siemens S7-1200 PLS

Kombinasjonen av Turck’s andre primærenhet som selv fungerer som en IO Link master og Turck TBIL IO Hub kan overføre opp til åtte PNP signaler.

Den nye serien et slitasjefritt alternativ til sleperinger eller mekanisk sterkt belastede koblinger. Fordi den sekundære enheten er i drift innen 10 millisekunder, og «dynamisk paring» mellom enhetene skjer raskt og automatisk, er systemet perfekt egnet for applikasjoner med høy syklushastighet som verktøy- vekslerobot, eller roterende indekseringssystem.

les om: Temperaturmåler har både IO-Link og 4-20 mA

Turck

 

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.