Imtech bytter navn til Assemblin

Navneskiftet skyldes at Troton har kjøpt Imtech Nordic

Torkil Skancke Hansen, adminsitrerende direktør i Assemblin - som før var Imtech.
Torkil Skancke Hansen, adminsitrerende direktør i Assemblin - som før var Imtech.
16. mars 2016 - 07:00

I april bytter Imtech navn til Assemblin. Navnendringen er en naturlig konsekvens av at investeringsselskapet Triton i november ble hundre prosent eier av Imtech Nordic.

Assembly pluss installasjon

Navnet Assemblin er satt sammen av ordene assembly og installasjon. Det engelske ordet assembly har flere betydninger. Det kan bety å montere sammen, men også en samling med mennesker.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Assemblin tydeliggjør vår styrke som en komplett teknisk installasjons- og servicepartner, skriver selskapet i en pressemelding.

I Norge har selskapet nesten 600 ansatte, fordelt på 16 avdelinger, inkludert en på Svalbard. Med  Sverige og Finland har selskapet mer enn 5000 medarbeidere. 

Assemblin jobber innenfor hovedområdene rør, elektro og automasjon.  Arbeidet med å omprofilere virksomheten vil bli fullført i løpet av april.

Se også: Imtech kjøpt av Triton

Tydeligere signal

– Selv om vi nå bytter navn og profil, er det viktig å presisere at vi har de samme kompetente medarbeiderne og den samme fagkunnskapen som tidligere. Det nye navnet gir imidlertid tydeligere signal om hva vi jobber med og hva vi leverer, sier HR-sjef Knut Kjelsås.
- Assemblin skal være det ledende norske installasjons- og serviceselskapet. Med bransjens beste medarbeidere og markedets mest effektive løsninger skal vi være det naturlige førstevalget for kundene våre. Vi vet at vi har både mannskap og verktøy til å sikre denne markedsposisjonen. Nå har vi også et navn som representerer oss bedre, sier adm. dir. Torkil Skancke Hansen.

Videreutvikler bbedriften

Per i dag er det ikke endringer i hva vi driver med eller hvordan. Det vi er svært positive til, er at vi har fått en eier som ønsker videre utvikling, svarer HR-sjef Knut Kjelsås på spørsmål om nye eiere vil fører til nye strategier.

– Vi utarbeider i disse dager en strategi som skal videreutvikle både våre medarbeidere, våre produkter og vår leveringsdyktighet, sier Kjelsås til Automatisering.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.