ARKIVNYHETER

IKM ekspanderer videre i Stavanger

JAKTGLAD: Ståle Kyllingstad er glad i å jakte både vilt og interssante selskaper. Nå har han kjøpt opp Electro Partner i Stavanger og fusjonert de med sitt selskap IKM Instrutek.
JAKTGLAD: Ståle Kyllingstad er glad i å jakte både vilt og interssante selskaper. Nå har han kjøpt opp Electro Partner i Stavanger og fusjonert de med sitt selskap IKM Instrutek. Bilde: Anders J. Steensen
Anders J. Steensen
25. okt. 2011 - 10:31

IKM Instrutek AS ble etablert i Larvik i 1985. Selskapet har opplevd en sterk vekst de senere årene. Dette er i hovedsak et resultat av organisk vekst, men også grunnet mindre oppkjøp av selskaper. I 2006 ble Instrutek en del av IKM Gruppen, noe som igjen har styrket posisjonen til selskapet på flere viktige områder.

IKM Instrutek har hele tiden hatt Rogaland som et av de viktigste markedsområdene, og tiden var nå inne for å bygge opp en ytterligere lokal forankring med Stavanger som utgangspunkt. Med virkning fra 16.08.11 fusjonerte IKM Products AS med IKM Instrutek, og danner med dette basen for stavangeravdelingen.

Electro Partner AS er et annet godt etablert Stavangerselskap. Dette firma er nå kjøpt opp av IKM Elektro og IKM Instrutek, hvor den maritime delen fusjoneres med IKM Instrutek. Denne fusjonen trådte i kraft fra 01.10.11.

Electro Partner AS ble etablert i 2005, og har holdt til på Forusbeen frem til fusjonen med IKM. Firma har 13 ansatte, og driver innen forretningsområdene maritim elektronikk og elektro/automasjon. Electro Partner har spesialkompetanse innen navigasjon- og kommunikasjonsutstyr, samt elektrotjenester, mot maritim bransje.

IKM Instrutek vil i løpet av 2011 ha i underkant av 60 ansatte, og har en budsjettert omsetning på i overkant av 200 mill.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.