JULEKALENDER 2019

Ikke mist nøklene dine i julestresset — i dag kan du vinne en Tile-pakke i julekalenderen

Nye premier i TUs julekalender hver dag.

13. des. 2019 - 05:15

Det er desember, det er førjulstid og det betyr at det også er kalendertid. Vi tar som vanlig på oss julenisselua og deler ut premier til trofaste og nye lesere.

I år som i fjor bugner det av fine premier i våre redaksjonslokaler. Derfor er det lurt å sjekke innom tu.no, eller gå rett til tu.no/julekalender hver dag i hele desember for å prøve lykken.

Tile sine fire nyeste sporingsbrikker er de siste i rekken fra den markedsledende produsenten av sporingsbrikker som baserer seg på bluetooth. Ved siden av å finne produkter du mister ved hjelp av bluetooth, vil trolig én av de 37 millioner brukerne av Tile bevege seg i nærheten av din mistede enhet noe som gjør at du vil motta et varsel om hvor enheten er.

Hele 90 prosent av alle mistede ting som har en Tile festet på seg, eller har Tile-teknologien innebygget, blir funnet igjen. Med Pro, Mate, Slim og Sticker får du ulike passformer og ulike egenskaper som passer til forskjellige ting du ikke vil miste. I dag stikker en heldig vinner av gårde med en stor pakke sporingsbrikker: To Tile Pro, To Tile Sticker, Én Tile Slim og Én Tile Mate. 

Les mer om Tile her!

NB: Julekalenderen er laget av Teknisk Ukeblad Medias kommersielle byrå Delta V, og har ingen sammenheng med redaksjonelt arbeid. 

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.