GUIDER

Ikke last ned dette spillet

(Ikke) Anbefalt Android/iPhone-app: Dersom du har lite fritid til overs bør du ikke installere spillet Slice It.

Marius ValleMarius ValleJournalist
8. des. 2010 - 12:18

Slice It

Utvikler: Com2US Team RED
Plattform: Android og iPhone
Mer info: Com2US.com 

Last ned

iPhoneApp Store (gratisversjonen)
Android:

Vet du ikke hvordan du bruker koden?
Les mer her » 

I julestria har mange av oss mye å gjøre både på jobb og på fritiden. I så måte er det en fryktelig dårlig idé å installere spillet Slice It på Android-telefonen eller iPhonen din.

Vi har derfor installert det, testet det og skrevet denne artikkelen for deg slik at du vet hva du har i vente når julefreden har lagt seg og du endelig har tid til å spille det.

Del opp figurer

Slice It er enkelt og greit et spill som går ut på å dele opp geometriske figurer i flere like deler. Delene skal ikke være av samme form, men av samme størrelse. 

For å gjøre dette skal du tegne streker gjennom figuren for å dele den. Du får et antall du skal dele figuren opp i og et gitt antall streker du skal sette for å få det til.

Dersom du for eksempel skal dele et rektangel opp i seks deler og har fem streker å sette, må du altså pønske ut hvordan du kan dele den opp fem ganger og sitte igjen med seks omtrent like store deler.

Vanskelig

Det er faktisk veldig enkelt - i alle fall de første brettene. Så blir det verre, ettersom figurene blir mer og mer kompliserte. Eller figuren kan i utgangspunktet være veldig enkel å dele opp i ønsket mengde, men du har en strek for mye. Da blir det plutselig vanskelig.

Underveis kan du, dersom det blir for vanskelig, få hint. Du samler opp mulighet for hint etterhvert som du fullfører brett, så du kan samle hint til de virkelig vanskelige figurene.

Om du finner ut at du gjorde noe dumt har spillet en "undo"-knapp som lar deg fjerne linjene igjen.

Pent å se på

Grafisk sett er spillet en fryd for øyet. Alt ser ut til å være tegnet med blyant, og bakgrunnen er et ruteark. 

Det eneste vi irriterer oss over er reklamen i spillet. I Android-versjonen kommer det sprettoppvinduer som reklamerer for andre spill mellom brettene. Vi finner ikke noen betalversjon i Market, så det ser ut til at du må leve med dette.

På iPhone-utgaven slipper du reklame, men må betale 0,99 dollar for fullversjonen.

Uansett - dette trenger du ikke å bekymre deg for før i romjula. Installerer du Slice It nå kommer du nemlig til å bli sittende i timesvis og kutte.

Og det har du strengt tatt ikke tid til.

Les også:

Send SMS fra PC-en din »

5 apper du må ha på Samsung Galaxy 5 »

Android-apps du må ha i bilen »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.