MOBIL

Ikke kjøp iPhone eller iPad

Det er nemlig mange grunner til å tro at det lanseres nye versjoner av begge to om en uke.

Marius ValleMarius ValleJournalist
23. feb. 2011 - 15:20

Det er få selskaper som er omgitt av så mange rykter og spekulasjoner som Apple. De nyeste sier at Apple har en ny iPad på gang, og at den skal lanseres 2. mars.

Ifølge All Things D skal Apple holde lansering denne dagen, og her skal iPad 2 lanseres. 

Spekulasjoner

Nå har ikke Apple bekreftet noen verdens ting, men våre venner analytikerne (du vet, de som får penger for å gjette hva produsentene planlegger) mener at iPad 2 får bedre skjerm, frontmontert kamera for FaceTime-samtaler, støtte for både GSM- og CDMA-nett, og skal bli tynnere.

Ifølge nettstedets kilder skal lanseringen finne sted i San Francisco. Men Apple har i skrivende stund ikke sendt ut noen invitasjoner.

iPhone 5?

Rykter om iPhone 5 dukker samtidig opp hos Engadget. Kinesiske udn.com skriver at denne telefonen får en trykkskjerm levert av Wintek.

Tidligere rykter har sagt at telefonen får en skjerm på 4 tommer, og i likhet med iPad 2 skal få støtte for både GSM og CDMA.

Alt er uansett kun rykter og spekulasjoner. Vi tipper Apple lanserer noe nytt snart, siden de har for vane å slippe nye produkter en gang i året.

Men hva det blir? Se - det vet bare Apple.

Har du planer om å kjøpe en iPad eller iPhone kan det uansett være lurt å i alle fall se det an til vi har passert 2. mars. Det ville jo vært kjedelig å sitte der med en splitter ny gammel iDings.

Kilder: Engadget.com, Allthingsd.com

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.