NYHETSBREV

Ifea melder seg inn i Norsk Industri

Forslaget ble lagt frem på foreningens årsmøte som ble holdt i Næringslivets hus torsdag 24. april.

Styreleder Tore Sandvoll anbefalte medlemmene å melde Ifea inn i Norsk Industri og fikk hele årsmøtet med seg.
Styreleder Tore Sandvoll anbefalte medlemmene å melde Ifea inn i Norsk Industri og fikk hele årsmøtet med seg. Bilde: Joachim Seehusen
25. apr. 2014 - 09:33

Det ble enstemmig vedtatt uten protester.

Tre års karantenetid

Styreleder i Ifea, Tore Sandvoll, sier han venter at medlemskapet i Norsk Industri kan bidra til at foreningen kan få flere medlemmer, selv om noen nok vil melde seg ut på grunn av tilknytningen til Norsk Industri og dermed gi kortvarig redusert medlemstall

Ved årsskiftet hadde Ifea 192 medlemmer, mot 195 ved utgangen av 2012. I avtalen mellom de to ligger det en tre års karenstid. Det betyr at Ifea-medlemmer fortsatt kan være med i foreningen i tre år uten å betale medlemsavgift til Norsk Industri.

Flertallet av Ifea-bedriftene er allerede med i Norsk Industri, årsmøtet anslo at kun et sted mellom 40 og 50 bedrifter ikke er med. Norsk Industri derimot har 2400 bedrifter og er NHOs største forening.

Les: Stein Altern fra Södra blir ny direktør i Ifea

Få endringer

Sandvoll tror også at medlemskapet i Norsk Industri vil bidra til at foreningen kan nå flere med sine kurs og konferanser, en aktivitet som er den viktigste inntektskilden til Ifea.

I praksis blir det små endringer, Ifea har allerede et tett samarbeid med NHO-foreningen og kontorfellesskap.

Les: Tore Sandvoll fra Endress+Hauser er ny styreleder i Ifea

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.